Activitati

Va oferim in primul rand distractie! Personalul nostru este calificat si atent la nevoile dumneavoastra!

Knoocker

La Jungla Park invitam toti copii la distractie! Iti prezentam panoul interactiv Knoocker, un joc recreativ si fascinant, ideal pentru copiii de peste 3 ani.
Panoul interactiv reprezinta o platforma ce combina lumea virtuala cu miscarea fizica. Fata de panourile interactive obisnuite, acesta este activat prin ultrasunetele emise de lovirea mingiilor de panou. Copii utilizeaza mingii pentru a interactiona cu panoul.

Este multifunctional mai ales in educatia copiilor, combina metodete de invatare cu distractia, tocmai pentru a capta mai usor atentia. Este un dispozitiv modern care poate scoate in evidenta calitatile copiilor

Jocuri de societate

Jungla park va ofera jocuri pentru copiii de toate varstele, de la cei de gradinita pana la cei de scoala generala. Parinti, puteti gasi jocuri distractive pentru copiii vostri, dar pe care le puteti juca si voi!

Consola PlayStation 4

Jungla Park va pune la dispozitie consola PlayStation 4 si cele mai noi jocuri pentru aceasta astfel incat sa beneficiati de cea mai buna experienata de gaming din Bistrita!

Karaoke

Toti copiii au talente ascunse. Hai sa le descoperim impreuna la Jungla Park, cu cele mai noi melodii romanesti si straine. Distractie pentru toti invitatii, indiferent de varsta, mai ales pentru cei ce vor veni la microfon.

PlayStation VR

La Jungla Park poti experimenta realitatea virtuală în lumea PlayStation 4. Afundă-te în realitatea virtuală, împărtășește-ți experienţa cu prietenii si lasă-i pe cei din jurul tău să trăiască aventura ta, doar la Jungla Park Bistrita

Consola Xbox One

Cele mai noi jocuri pentru consola Xbox One le gasesti la Jungla Park Bistrita. Vino impreuna cu prietenii tai pentru experiente de neuitat in lumea gaming-ului!

PlaySeat Challange

La Jungla Park, Playseat Challenge reprezinta o solutie entry-level fantastica pentru pasionatii de simulatoare auto aflati la inceput de drum, combinand confortul, performanta si stabilitatea

Ne puteti contacta la : 0748 55 28 01