Activitati

Va oferim in primul rand distractie! Personalul nostru este calificat si atent la nevoile dumneavoastra!

Ateliere de creatie

La Jungla Park toti copii socializeaza si petrec timpul liber altfel decat in fata calculatorului sau al televizorului: comunicand si legand noi prietenii sau participand la atelierele de lucru unde vor descoperi ca au talente nebanuite practicand activitati care sa le ofere relaxare si distractie. In acelasi timp ii ajutam sa isi dezvolte imaginatia si creativitatea!

Jocuri de societate

Jungla park va ofera jocuri pentru copiii de toate varstele, de la cei de gradinita pana la cei de scoala generala. Parinti, puteti gasi jocuri distractive pentru copiii vostri, dar pe care le puteti juca si voi!

Picturi

Jungla Park va ofera servicii profesionale de face-painting (contra cost) pentru copii la petreceri si evenimente corporate organizate in cadrul spatiului de joaca.

Karaoke

Toti copiii au talente ascunse. Hai sa le descoperim impreuna la Jungla Park, cu cele mai noi melodii romanesti si straine. Distractie pentru toti invitatii, indiferent de varsta, mai ales pentru cei ce vor veni la microfon.

Teatru

Jungla Park va ofera reprezentatii care ii incanta pe micuti, dar si pe insotitorii lor, parinti, bunici sau frati mai mari.

Cursuri de gastronomie

Cursurile de gastronomie isi propun sa dezvolte intr-un mod jucaus, atractiv si provocator, abilitatile si sociabilitatea copiilor, cat si sa extinda cunostintele acestora despre implicatiile complexe ale unei alimentatii gustoase si echilibrate pentru sanatate. Va vom anunta in fiecare saptamana ce avem in "meniu".

Ne puteti contacta la : 0722 101 133